Villa Wessel i Lokalavisa

‘Prosjekt prakthus’ kunne man lese i Lokalavisen på dagens førsteside. Mer ‘prosjekt hus’ og et godt stykke unna prakt tenkte vi.

Vi hadde ikke mer enn fått vårt bud akseptert før vi fikk en melding på Facebook fra en Monika Søberg fra Trysil. Hun skrev hun var fra Lokalavisa og at de gjerne ville gjøre en sak om oss. «Men er det ikke litt triveligere utover våren da», svarte vi, «når vi har kommet i gang med arbeidet?» Nei, hun mente bestemt at tatt husets historie og betydning for grenda i betraktning så var nok de fleste interessert i å vite hvem vi var. Så med en sjanse for å ende opp i Trysils lokalavis sin sladderspalte så sa vi ja til intervju.

Så allerede på overtagelsesdagen sto redaktør Søberg på døren, med kamera, penn og papir. Og maken til blid og hyggelig dame! Vi viste henne rundt, fra kjeller til loft, og med stor iver ble det skrevet ned alt av hva vi kunne fortelle, om oss, huset og planene våre. Vi skjønte raskt at dette ikke var snakk om noe ‘sladderspalte stoff’, men derimot en varm velkomst og en genuin interesse fra lokalbefolkningen for huset.

Lokalavisa Trysil – Engerdal, tidligere Lokalavisa Sør-Østerdal, er en lokalavis med kontor i Trysil og to ansatte. Avisa, som er en del av Hamar Media konsernet, deler aktuelle og nære lokalnyheter. Første utgave ble trykket i 2005 og i dag kommer avisen ut en gang i uken, hver torsdag. I tillegg kan man som abonnent lese avisen hver dag på internet. Ansvarlig redaktør er Monika Søberg.

Artikkelen kan leses i sin helhet på www.lokal-avisa.no (denne artikkelen er kun for abonnenter)

Se bildene tatt av Monika Søberg ved å klikke på det første bilde, og så er det bare å bruke piltasten for å se alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *