Har man stukket seg litt ut så slipper man ikke unna – og det gjorde selvsagt ikke vi heller i bygdas store revyforestilling!

“Gud, Donald Trump, Bobbo, Vidar Helgesen (og ulv), Arne Moren, Pelle Stenbrenden, Villa Wessel og en lam sau var noen av ingrediensene da Norda Mørs-revyen spilte ‘Halleluja’ for to fulle hus i helga.” var noe av det vi kunne lese i Lokalavisa i forrige uke.

Den femte utgaven av Norda Mørs-revyen, som spilles annethvert år med inntekt til idrett for barn og unge, spilte for fulle hus fredag 27. og lørdag 28.oktober. I alt 550 tilskuere kunne more seg gjennom to kvelder med gode historier.

Og til vår overraskelse… “Villa Wessels prosjekt med å sette sveitservillaen Halvorsen tilbake til sin fordums prakt, blir både dokumentert på instagram og på revyscenen.” skrev Lokalavisa videre.

Vi bruker jo sosiale medier aktivt i formidlingen av prosjektet, og dette ble selvsagt gjenstand for godlunt harselering, der det meste måtte dokumenteres med en iPhone i hånden, også av hva som skjedde oppe på scenen. Vi ble også fremstilt som en smule sveitser-fanatikere… Men akkurat det tar vi som et kompliment.

Og egentlig, det å bli inkludert i revyen, bare 8 måneder etter at vi kjøpte huset er jo veldig hyggelig i seg selv.


Fra venstre: Bianca i Elsa kostyme, Børre i arbeidsklær, Ida Ma Holden Enemo og Sven Hjalmar Moen. © Foto: Egil Enemo

Revyen gikk av stabelen samtidig som vi var i Bergen på Fortidsminneforeningens bygningsvernseminar der vi holdt foredrag om vårt sveitser-prosjekt i Trysil, noe vi også dokumenterte med live streaming på Instagram. 😉

Så dessverre hadde vi ikke anledning til å se revyen selv. Men revyen ble jo dekket i Lokalavisa i tillegg til at mange har sendt oss bilder og videoer i etterkant, der blandt annet “Bianca” har egen sang “Har en drøm om et sveitserhus”.
© Video: Anita Haugan Jacobsen

Link til Lokalavisen’s artikkel.