Arbeidsklær fra Snickers Workwear

Arbeidsklær er ikke bare forbeholdt profesjonelle håndverkere!

Hele familien Wessel i arbeidsklær fra Snickers Workwear.

Da vi tok over i 2017 og begynte istandsettingen av huset stilte vi alle opp i det vi mente var arbeidstøy; Gamle fritidsklær som det ikke var så farlig med. Alt fra avlagte skiklær til jakt og friluftsutstyr ble tatt i bruk.

Vi innså raskt at disse klærne verken var slitesterke, komfortable eller funksjonelle nok i forhold til den arbeidsoppgaven som ventet oss.

Siden ‘Villa Wessel, fra forfall til fordums prakt’ er et familieprosjekt så ble alle i familien utstyrt med arbeidsklær; bukse og genser i tillegg til hansker.

Bianca jobber med malingsskarping.
Bianca jobber med stikketakslegging, med Snickers Workwear fra topp til tå.
Selv hva slags hansker du velger er avgjørende for arbeidet.

Vi kan egentlig ikke få sagt nok hvor fornøyd vi er og hvilke betydning det å gå til anskaffelse av arbeidstøy har vært.

Det finnes flere tilbydere av arbeidsklær.

Valget vårt falt på Snickers Workwear. Litt fordi det var et arbeidsklær-merke med god omtale. Børre hadde selv hatt en bukse i lengre tid som han var godt fornøyd med. Prisnivået var konkurransedyktig og dessuten var tøyet lett tilgjengelig i flere byggevarebutikker lokalt for oss i Trysil.

Beatrice og Amélie er godt fornøyd med arbeidstøyet sitt.

Skikkelig arbeidsklær tilbyr langt mer enn et proft utseende.

For det er ikke tvil om at man plutselig ser ut som en profesjonell håndverker. Vi merket faktisk en forskjell i Trysil sentrum, fra anerkjennelse fra andre håndverkere (på hils sånn plutselig), forslag om bedriftskonto på byggebutikken – og damen på bakeriet som minnet på om at det var gratis påfyll av ta-med filterkaffe. 😉

Men litt mer alvorlig, arbeidsklær fra Snickers Workwear er funksjonelle langt utover hva enn forventer. Hva enn du har av verktøy, tommestokk, blyant osv for hånden – se er det en lomme for det! Buksene har fantastisk passform for begge kjønn og med stretch for damene. Vi har knebeskyttere når vi jobber på taket – noe vi ikke kunne ha klart oss uten. T-skjorter og gensere er myke, lune og ser nye ut etter en vask. Og om det skulle komme regn så tørker klærne fort.

Og de har et veldig bra utvalg til barn. For alle i familien er selvsagt med i arbeidslaget!

Det som Børre kanskje er mest fornøyd med, i tillegg til sine Snickers Workwear bukseseler, er faktisk en skjorte. RuffWork er en vattert flanellskjorte (nesten mer som en jakke) som er god og varm og rett og slett ekstremt komfortabel.

Børre i sin favoritt jakke og bukse fra Snickers Workwear.

Vi har også to motebevisste tenåringsjenter med på laget og de låner pappas flanelljakke når de ser sitt snitt til det. Når han krever den tilbake så er gjerne ermene brettet opp på moteriktig vis…

Vi har etterhvert blitt skikkelig Snickers Workwear tilhengere og da vi fortalte Snickers at vi skulle ha stikketakskurset kvitterte de med å sende Snickers Workwear logo t-skjorter og spesielle arbeidshansker for spikring – til alle kursdeltagerene.

Noen av kursdeltagerene i sine nye Snickers Workwear t-skjorter og hansker.

Vi kommer til å fortsette å kjøpe Snickers Workwear og håper et også at bredere utvalget til dame, barn og unge etterhvert vil finne veien til butikkhyllene lokalt.

Hvis du har spørsmål rundt vår erfaring med arbeidsklær så er det bare å legge igjen en kommentar under. Dette innlegget er ikke en sponset post men en genuin anbefaling etter 2 års egen erfaring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *