Villa Wessel vist på Gamletrehus.no

Til vår store glede har vår Villa Wessel blitt inkludert i en artikkel om Sveitserhus på Gamletrehus.no, en webside for eiere av, eller de med interesse for, å bevare og restaurere gamle trehus og småbruk.

Firma AllConsept ANS utviklet i år 2003 nettstedet www.gamletrehus.no som er Norges eldste nettsted dedikert gamle trehus.

En nettside med bygningsvern – for folk flest.
slagord, gamletrehus.no

På denne websiden har Roger Falldalen skrevet en flott artikkel med fokus på sveitserhus fra perioden 1840 til 1920. Flere hus og diverse viktige detaljer blir vist gjennom en innholdsrik fotoserie.

Falldalen har god erfaring med hus i sveitserstil da han og hans kone Marit Odden ikke bare driver Gamletrehus.no men også er eiere av flotte Villa Bergfall.

Vi anbefaler å ta en titt rundt på gamletrehus.no og bli medlem så du får informasjon om diverse kurs de holder i tillegg til nyttig tips og råd om vedlikehold. Artikkelen om sveitserhus (og Villa Wessel – vist med ikke mindre enn hele 4 bilder!) kan du lese, her!

2 kommentarer om “Villa Wessel vist på Gamletrehus.no”

  1. Hei, gratulerer med flott blogg – vi gleder oss til å følge restaureringen av Villa Wessel videre 🙂 Best hilsen Marit og Roger – Gamletrehus.no / Villabergfall.com

    1. Bianca Wessel sier:

      Hei Roger og Marit. Så hyggelig at dere stakk innom bloggen vår! Og tusen takk for alle gode råd så langt. Jeg håper dere har fått e-posten vi har sendt dere for et par dager siden. 🙂 Beste hilsen, Bianca

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *