Om oss

Om oss

Etter flere år i utlandet så lette familien Wessel etter et hjem i Norge som de kunne vende tilbake til. Et forlatt og forfallent landhandleri i Jordet i Trysil, fra 1898 søkte nye eiere og husdrømmen til familien skulle plutselig bli til virkelighet.

Arbeidet med istandsetting ‘Villa Wessel – Fra forfall til fordums prakt’ ble startet i 2017. Huset er et sjeldent godt bevart eksempel på tidlig epoke sveitserhus med en spennende historie (som du kan lese mer om  her.) Familien har valgt å sette i stand huset i tråd med datidens byggeskikk, ved hjelp av mye egeninnsats.

Tidligere erfaring inkluderer restaurering av to leiligheter i Oslo i tillegg til flere år med vedlikehold og prosjekter på et idyllisk familiested i Sigdal, et tun med over 200 år gamle tømmerhus.

Bianca, Beatrice (17), Amélie (14) og Børre Wessel

Veldig hyggelig at du fant bloggen vår – og vi håper du vil følge oss videre på veien!

Du finner oss også…

Norske Hjem – Villa Wessel har fast spalte i Magasinet Norske Hjem.

Lys i Gamle Hus – Årlig lysdugnad den 14.desember for vern gjennom bruk, opprinnelig startet som et samarbeid mellom Fortidsminneforeningen, Lev Landlig, Ressurssenteret for eldre landbruksbygninger og Bygg og Bevar. Bianca er admin på Sosiale Medier for Lys i Gamle Hus på Facebook og Instagram.

Bygg og Bevar – Villa Wessel er en Bygg og Bevar blogg. Se mer her.