Om oss

Vi er en familie på fire; Børre, Bianca, Beatrice 15 år og Amélie 12 år. Han er opprinnelig fra Sigdal i Buskerud, hun er fra Oslo. De siste 10 årene har vi bodd i London der vi har jobb og skole.

Etter å ha søkt på finn.no i lange tider la vi i januar 2017 inn et bud på et falleferdig hus uten innlagt strøm, vann og kloakk. Villa Wessel, opprinnelig et vakkert tømmerhus i Jordet i Trysil, på 282 kvm fordelt over 3 etasjer. Opprinnelig bygget som et staselig hus på slutten av 1800 tallet for grendas kjøpmann. Du kan lese mer om husets historie her.

Dessverre var også dette blitt et av mange hus som står tomt og bare forfaller. Men det var inntil vi fikk kjøpe, med planer om å bringe Villa Wessel tilbake til ‘fordums prakt’. Så på en iskald solskinnsdag i februar så fikk vi overlevert nøkkel – og husdrømmen skulle plutselig bli virkelighet.

Av oppussing og restaurerings erfaring kan vi nevne total renovasjon av to leiligheter i Oslo i tillegg til flere år brukt på vedlikehold og prosjekter på et idyllisk familiested i Sigdal, et tun med 200 år gamle tømmerhus.

Nå gleder vi oss til å kunne være mer i Trysil, både underveis i restaureringsprosjektet men også for å nyte både stedet og naturen og selvsagt til å bli en del av lokalmiljøet.

Veldig hyggelig at du fant bloggen vår – og vi håper du vil følge oss på veien!