Hytte til leie Trysil

Kunne du tenke deg å besøke Trysil, for en helg eller en uke? Da har vi en hytte vi har lyst til å anbefale. Vi har selv bodd her flere ganger, så vi har blitt godt kjent med både hytten og eier.

Dette er en fin og praktiske hytte, med gode fiske- og turmuligheter i umiddelbar nærhet, ca 15 minutter med bil til Trysil skisenter og 5 minutter til nærmeste matbutikk, i Jordet sentrum.

Hytten ble pusset opp høsten 2019 og det er obligatorisk utvask noe som gjør at hytten er i god stand og med veldig godt renhold. Hytten er romslig med åpen løsning mellom kjøkken og stue med peis og ett bad. Det er totalt 13 sengeplasser fordelt på fire soverom.

Det er en sommerstue (uisolert) der våre jenter har spilt kort og skravlet på kveldene og et større område med opparbeidet tomt med platting og hagemøbler der vi gjerne har inntatt både frokost og middag så lenge været har tillatt. Det er også garasje med plass til en bil.

For oss så har denne hytten vært en avslappende oase, der vi kan trekke oss tilbake etter en lang dag med arbeid på huset, ta en varm dusj, lage god mat og nyte et glass vin foran peisen før kvelden er omme.

Hytten er eid og leid ut av en veldig trivelig familie (med små barn), som gjør hva de kan for at gjester skal trives. De er faktisk så hyggelige at vi nå regner de for venner å være.

Om du vil se mer om hva hytten har å by på enn de få stemningsbildene jeg la ved her, så titt innom Airbnb. (Vi synes hytten er finere i virkeligheten!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *